Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Társkereső

Társkereső


Társat keresel, vagy barátot? Küldj SMS-t a 06-91-…-… számra a „tars” szöveggel.
Ugye ismerős? Gomba mód szaporodnak az ilyen hirdetések. A ma egyik jól virágzó üzlet, hogy pénzt csinálnak a magányból. A magányos emberek vagy éppen a meg nem értettek, vagy csak akire nem figyelnek, ők jelentik az ilyen üzlet tőkéjét, s úgy látszik, hogy tőkében nem szenvednek hiányt. Sőt, a tőke csak nő és nő.
Miért van ez így, hiszen olyan jóban élünk egymás mellett. Miért jelennek meg a hirdető újságban a társkereső rovatok? Miért életképesek a társkereső irodák és a társkereső, illetve barátokat kereső internetes oldalak? Miért kellenek ezek a szolgáltatások a magány csillapítására? Én tudok egy sokkal jobb lehetőséget, egy telefon vonalat. Ha felhívod nem leszel magányos, lesz, aki figyeljen rád, gondoskodjon rólad. Ez a vonal segít a problémáidban, segít helyesen látni, helyes döntéseket hozni az életedben. Ez a vonal bármikor hívható, sose foglalt, s ráadásul ingyenes. Ezt a vonalat bárhol, bármikor hívhatod, nincs helyhez és időhöz kötve. Itt mindig meghallgatásra találsz, s ha segítségre van szükséged, akkor a legjobb vonalat hívtad fel.
Mi a száma? Ennek a vonalnak nincs száma, nem kellenek hozzá telefonvezetékek, hálózatok, nincs rá szükség. Elég, ha te akarod, hogy a kapcsolat létrejöjjön, és még kapcsolási idő sincs. Mégis hogyan csináljam? Szólj Jézushoz! Imádkozz! Igen, ez a vonal az imádság és aki a hívásokat fogadja az Jézus, aki mindig meghallgat és segít.
Nem tudod, hogy kell imádkozni? Egyszerűen csak mondd el
Jézusnak a problémáid, kérd, hogy segítsen azt megoldani, s kérd, hogy legyen életed részévé.

” Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.”
Biblia, Péter első levele 5. fejezet 7. verse


, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>