Home » Lelkesítő » Napi Gondolat » Rablánc

Rablánc


És ők a te szolgáid és a te néped, akiket megszabadítottál a te nagy erőd által és a te erős kezed által. Nehémiás 1,10.

Egyszer egy rabszolgát megvett egy férfi. A rabszolga gyűlölte az új urát, de amikor megértette, hogy csak azért vette meg őt, hogy felszabadítsa, onnantól csak őt akarta szolgálni.
Mi vagyunk ezek a rabszolgák. Bilincsekkel, rabláncokkal tele éljük le az életünket. Rabjai vagyunk az élvezeteinknek, sikerhajszolásnak, ösztönöknek. De eljött egy nagy király hogy megszabadítson. Ő erősebb a minket fogva tartani akaró erőknél.Nyújtsd ki a kezed és tárd ki a szíved Jézus előtt, hogy leoldja rabláncaidat. Szabaddá tenni nem tudod magad, higgy a Fiúban, úgy leszel szabad!


,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>