Mi Atyánk


Jézus elmondta, hogy mit imádkozzunk:

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved,

jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is;

mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma,

és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek;

és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól;

mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.

Ámen.

Tudjuk, hogy ezen kívül bárhol és bármikor meglehet szólítani Istent, nem kell ahhoz feltétlenül összekulcsolni a kezünket és meghajtani a fejünket, persze úgy sokkal jobban oda tudunk figyelni és nem vonja el semmi a figyelmünket, de erre nem mindig van lehetőség  (pl. buszon állva utazok).

Az imádság Istennel való beszélgetés. Ugye te is milyen szívesen találkozol, beszélgetsz olyanokkal, akiket szeretsz. Isten is nagyon szeret és várja, hogy szólj hozzá. Elmondhatsz Neki mindent örömödet, bánatodat, hálát adhatsz, kérhetsz, áldhatod, dicsőítheted.

Isten mindig meghallgat. Van, hogy úgy látjuk van olyan kérésünk, amit nem teljesít, de hallotta, csak még nem most jött el az ideje vagy nem a javunkat szolgálja. Higgyétek el Ő nagyon jól tudja, hogy mire van szükségünk és mikor, hiszen ismer minket, illetve látja az egész életünket.

Beszélgess naponta az Úrral!


, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>