Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Megszentelt hatalom

Megszentelt hatalom


Megszentelt hatalom van a kezemben, amivel nem tudok élni. Járom az utamat, és követni próbállak. Döcögöm, magam dolgát dörmögöm. Lábad nyomát követem. Aztán valami hírtelen megállít. Egy magas fal orrot lapít. De gond egy száll sem. Az ,,A” tervet követi egy ,,B”. Ballagok tovább. Senderedek tűzön vízen át. Szemem előre meresztem, tekintetem le nem eresztem. Ez lett a végzetem, mert egy gödörbe estem. Semmi baj, jön a ,,C” terv. Kimászom a gödörből, kisebb sérüléseimet kezelem. De a megalázottság érzését el nem feledem. Nézek le-s fel. Ez a terv megfelel. Bár a sok mozgástól fáj a fej. Probléma egy szál se. Csak az a szikla ne gördült volna le. Hátul kinek van szeme? Kisebb gondolkodás után jött a ,,D”. terv, ami nem vált be. Aztán az ,,E”, ,,F”, ,,G”, ,,H”, ,,I”… kergetet őrületbe. Elfogyott a betű, nincs több derű. Eltűnt a remény de egy kéz akkor nyúlt felém.
Lehajol, fölemel s kérdez: Nem lett volna egyszerűbb, ha megfogod a kezem? Hisz előtted mentem! De hogy figyelmeztesselek, ha nem Rám figyelsz?
Lett egy új tervem: ,,J” ,,É” ,,Z”,,U”,,S” Bár megspórolhattam volna sok fájdalmat és betüt, ha hamarább nyúlok Feléd.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>