Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Kutyából lesz a szalonna!

Kutyából lesz a szalonna!


Bizony sokszor szokták azt mondani, hogy ha egy ember elért már egy bizonyos kort, akkor ő már úgysem fog változni. Volt egy ember, aki nagyon szigorú nevelést kapott, nagyon kemény szívű ember volt. Ő Saul, aki Jézus ellenségének mondta magát, és keményen üldözte Jézus követőit.
De egyszer találkozott Jézussal, és ez a találkozás örökre megváltoztatta az egész életét, és gondolkodását.
Útközben azonban, amikor éppen Damaszkuszhoz közeledett, hirtelen mennyei fény villant fel körülötte, és amint a földre esett, hallotta, hogy egy hang így szólt hozzá: “Saul, Saul miért üldözöl engem?”
Ő pedig megkérdezte: “Ki vagy, Uram?”
Ő így válaszolt: “Én vagyok Jézus, akit te üldözöl.”
Ez a kemény szívű ember, aki egyébként igen nagy tudású is volt, egész más emberré lett. Nem önmagától, hanem az a Valaki formálta át, aki így mutatkozott be: “Jézus vagyok, akit te üldözöl.”
Ez az ember lett később a pogányok apostola, aki hirdette Jézus Krisztust az embereknek, és ő az, aki később nem csak a börtönt, de a halált is vállalta Jézusért, aki őt megváltotta.
Így fordulhat meg egy ember élete, hisz aki Krisztusban van új teremtés az, a régi elmúlt, és íme új jött létre.


,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>