Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Figyelsz?

Figyelsz?


Valaki azt mondta, hogy nem fontos az Úr igéjére figyelni.

Ha valaki autóval közlekedik, akkor fontos, hogy figyeljen a táblákra és a lámpákra. Ha ezeket figyelmen kívül hagyja, akkor könnyen a vesztébe rohan. Hiszen, ha nem figyel arra a táblára, amely azt jelzi, hogy most lassíts, mert veszélyes útszakasz következik, akkor lassítás nélkül rohan egy éles kanyarba, ahol könnyen ott maradhat.

Így van ez a hívő életben is. Ha nem figyelünk az Úrra és az ő igéjére, amely által vezetni és tanácsolni szeretne, akkor könnyen bajba kerülhetünk. Hiszen ő vezetni szeretne, hogy most lassíts, most erre menj, most állj meg. Ha erre nem figyelek és figyelmen kívül hagyom, akkor könnyen rossz útra tévedek és a halálomba rohanhatok. Hiszen ezen múlik az életünk, ez számunkra létkérdés, hogy figyelünk-e az élet Urára és az élet igéjére.


, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>