Home » Lelkesítő » ÍrásOK » Bolyongás

Bolyongás


Bolyongok, mint az eltévedt juh. Keresd meg szolgádat, hiszen nem feledkeztem meg parancsolataidról.   Zsolt. 119, 176.

Nem is olyan régen történt, hogy el szerettem volna jutni a város egyik szegletéből a másikba. Tudtam azt, hogy hova szeretnék menni, és tudtam nagyjából az útvonalat is, de sajnos eltévedtem. Bár tudtam azt, hogy hova szeretnék eljutni, de mégsem voltam rá képes, mert nem ismertem a helyes utat.  Az ige is erről a bolyongásról ír. El vagyok tévedve, bolyongok, nem találom a helyes utat.  Jézus azt mondja: én vagyok az út… Talán sokan szeretnének a mennybe kerülni és az Atyához eljutni. De ebből is láthatjuk, hogy nem mindegy az, hogy milyen úton próbálkozunk. Jézus az út, aki az Atyához vezet, és ő az az út, aki a Mennybe visz. Ha nem akarsz bolyongani, akkor keresd az egyetlen helyes utat, Jézus Krisztust.  


,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

Olyan fiatalok, felnőttek és idősebbek, akik életünk egy pontján megtapasztaltuk Isten szeretetét; azt, hogy mégis van értelme az életnek; hogy lehet újat kezdeni; hogy a hétfő reggel is lehet olyan jó, mint a péntek este. Akik nem a vallásban hiszünk, hanem Jézusban. Tovább olvasom >>